Openstelling MIT Haalbaarheidsprojecten op 11 April

Financier uw idee middels een haalbaarheidssubsidie met de MIT-Special van RTE Adviesgroep

De aftrap van de subsidie MKB Innovatiestimulering  Topsectoren (MIT) 2017 is op komst. Innoverend Nederland is in afwachting van de bekendmaking van alle regionale openstellingen van de populaire regeling. In elk geval weten we dat er namens het Rijk en de provincies  weer €55 miljoen te verdelen is onder het innovatieve MKB, onder meer voor haalbaarheidsprojecten of R&D-samenwerkingsprojecten.

Wanneer  u wilt profiteren van de MIT, moet u goed voor de dag komen. Om u te helpen met uw voorbereiding, kunt u zich klaar laten stomen door middel van de RTE MIT-Special. Dit kan subsidiebedragen opleveren tot €25.000 in het geval van haalbaarheidsprojecten en tot zelfs  €350.000 in het geval van R&D samenwerkingsprojecten.

Schrijf u nu gratis in, en wordt enkele dagen door ons meegenomen en voorgelicht over hoe uw voorbereiding op het ontwikkelen van uw innovatie gestimuleerd kan worden door middel van deze subsidie . Tevens zal u duidelijk worden wat onze meerwaarde voor u  tijdens dit traject is.

De MIT bleek in afgelopen jaren een ware must voor innoverende bedrijven. Wederom is  dit jaar de MIT verdeeld in regionale programma’s met budget vanuit het Rijk, aangevuld door de provincies.

Haalbaarheidsprojecten
Voor de categorie Haalbaarheidsprojecten kan naar verwachting vanaf 11 april a.s. in alle regio’s subsidie worden aangevraagd. De aanvragen worden op behandeld volgens het first-come first-serve principe. Als u een kans wilt maken op een subsidie van 40% van de kosten voor uw haalbaarheidsproject, moet uw aanvraag bij de openstelling  compleet zijn voor indiening. Uitgaven die in aanmerking komen voor subsidie zijn bijvoorbeeld de kosten voor een haalbaarheidsstudie, industrieel onderzoek of een experimentele ontwikkeling. De bijdrage kan oplopen tot €25.000.

Voor meer informatie schrijf u in voor de RTE MIT-Special of neem contact op met één van onze adviseurs.

Met innovatieve groet,

RTE Adviesgroep