Perfect Earth International

Over Perfect Earth

Perfect Earth is een online game / sociaal platform dat zich afspeelt in een virtueel Regenwoud in de Amazone. De doelstelling is om kinderen bewust te maken van hun leefomgeving. Men kan hier een profiel aanmaken en onder andere spelletjes spelen, een sociaal netwerk opbouwen, recyclen, boomhutten maken, op ontdekkingstocht en missies uitvoeren om de aarde te beschermen. Wat bijzonder is aan Perfect Earth is dat dit een combinatie van diverse spelsoorten betreft, wat zorgt voor maximaal entertainment.

Perfect Earth over RTE Adviesgroep

“RTE Adviesgroep heeft ons geattendeerd op een mooie subsidieregeling op het gebied van R&D samenwerking. Samen met een partner op het gebied van onderwijs kunnen we nu een nieuw ICT-platform (en content) voor het onderwijs ontwikkelen. RTE heeft voor Perfect Earth het gehele aanvraagtraject uit handen genomen en adviseert ons tevens over de uitvoeringsfase van het project. In totaal is een derde van de projectkosten nu door de subsidie gedekt”.

“Wij zijn erg tevreden over de aanpak van RTE en vertrouwen ook bij de volgende ontwikkelingsfasen op het deskundige advies en de ondersteuning van RTE.”

Christian Batist, CEO