Dotweb Systems

Dotweb Systems BV is specialist in dossier- en verzuimmanagement (health en retail) en heeft vanaf haar start in 2004 sterk ingezet op innovatie. Dotweb ontwikkelt software waarmee organisaties hun personeels- en verzuimprocessen op maat kunnen inregelen. Hiermee worden administratieve processen vereenvoudigd en worden medewerkers efficiënter ingezet.

 

Dotweb Systems and RTE Adviesgroep

"De uitdaging was om de hoge ambities te financieren. Door praktische en betrokken adviezen van RTE zijn subsidies succesvol aangevraagd en benut. Met name de WBSO is een ideale regeling gebleken om vernieuwing aan te jagen. RTE Adviesgroep stelt  zich risicodragend op en komt  met goede suggesties.

RTE toont zich  een nauw betrokken en doelgerichte partner. We hebben zo niet alleen de projectfinanciering voor innovatie kunnen vereenvoudigen, maar ook de financiering van de onderneming als geheel onder de loep genomen. Dit geeft heldere inzichten voor de toekomst, passend bij Dotweb.

Recent heeft RTE ons geattendeerd op het Ready2Scale programma, een zeer interessant programma voor (snel) groeiende ICT ondernemers. Ondernemers met innovatieve plannen raad ik aan in te checken op hun subsidiespreekuur. Dan volgt de rest vanzelf."

Marcel Kok, Directeur