FInish: Subsidie voor app-ontwikkelaars in Agri-food sector

Mogelijkheid tot het ontvangen van maximaal €150.000 subsidie per project

Ontwikkelaars van software applicaties binnen het MKB worden uitgenodigd om zich in te schrijven via de open call van FInish. Projecten met betrekking tot  ICT innovaties op het gebied van logistiek- en ketenmanagement voor versketens van voedsel en bloemen komen in aanmerking voor subsidie. Van 29 oktober tot en met 10 december hebben ontwikkelaars de mogelijkheid om zich aan te melden.

FInish is onderdeel van het Future Internet programma van de EU dat ten doel heeft op internet gebaseerde innovaties te stimuleren. In het daarvoor ingerichte platform “FIspace” zijn internettechnologieën ter beschikking gesteld voor de ontwikkeling van nieuwe softwareapplicaties.

Het subsidiebedrag bedraagt maximaal €150.000,- per ontwikkeling, plus een mogelijkheid tot nog eens €50.000,- extra voor de 3 beste applicaties binnen het FInish project. In zijn totaliteit verstrekt FInish ongeveer 4,9 miljoen euro aan subsidiegelden voor de ontwikkeling van innoverende applicaties.

Meer informatie

Heeft u als MKB-ondernemer een vernieuwend idee voor een applicatie, of voor de verdere ontwikkeling van een bestaand exemplaar? Neem dan voor meer informatie contact met ons op (013-4670400) of maak gebruik van het contactformulier om te toetsen of uw idee past binnen deze regeling.

De tweede open call van het FInish project is gepland voor maart/april van 2015.

Subsidiebarometer.nl