Lean Startup Machine Breda: van idee naar start-up in één weekend

Lean startup machine komt naar Breda. In het weekend van 5 tot en met 7 juni worden entrepeneurs, mentoren en sponsoren bij elkaar gebracht met een doel; het omzetten van innovatieve ideeën in startups. Neem deel aan dit event en ontdek in één weekend de potentie van jouw idee!

Wat is lean startup machine?

Lean startup machine is een action-learning weekend gebaseerd op de lean startup methodologie van Eric Ries. De methode is beproeft en wordt binnen corporates, zoals General Electric, gebruikt om versnelt te innoveren. Het versnelde programma toetst ideeën op haalbaarheid. Dit leidt tot betere startups die in een zeer vroege fase weten of een concept haalbaar is en daarmee snel tot marktvalidatie kan komen. Je komt in één weekend dus te weten of klanten op jouw idee zitten te wachten.

Voor wie?

Lean startup machine is voor iedereen die gericht is op innovatie. In Breda gaat men aan de slag met nieuwe ideeën van mogelijke  startups. Tijdens het weekend worden de ondernemers bijgestaan door mentoren en coaches die het proces van de dag bewaken. Dus iedereen die in de praktijk wil leren hoe lean startup werkt, moet zich aanmelden voor deze unieke ervaring.

  • Entrepreneurs: Bouwen hun startup in 1 weekend met een MVP en betalende klanten

  • Mentors: Inspireren de ondernemers en begeleiden hen naar de nieuwe startups van 2015

  • Sponsoren: Ondersteunen de startup community en maken het weekend mogelijk

Starterslift

Lean startup machine is een initiatief van Stichting Starterslift. Starterslift faciliteert ambitieuze ondernemers om kansrijke ideeën te vertalen naar succesvolle ondernemingen. Als partner van Starterslift zal RTE Adviesgroep haar expertise inzetten tijdens dit event als mentor.

Aanmelden

Wil je sponsoren, mentor worden of deelnemen als startup? Laat dan hier je e-mailadres achter. Voor meer informatie bezoek de website of neem contact op met een van onze adviseurs (013 467 04 00/ contactformulier).

Subsidiebarometer.nl