Missievouchers 2014

Wat houdt deze regeling in?

De regeling missievoucher 2014 heeft als doel om MKB ondernemingen te stimuleren om deel te nemen aan handelsmissies of collectieve beursinzendingen. Voor de uitvoering van deze regeling  heeft de overheid gekozen  voor het systeem van vouchers. Voor het jaar 2014 zijn er vanaf 15 augustus 600 vouchers beschikbaar. 

Dit zijn  tegoedbonnen die kunnen worden ingediend ter vergoeding van  de kosten van  deelname van MKB-ondernemingen aan collectieve activiteiten. De waarde van de voucher bedraagt maximaal € 1.500 op de kosten met uitzondering van reis- en verblijfskosten, die de organisator van de collectieve activiteit voor deelname aan de activiteit in rekening brengt. Aanvragen kunnen worden ingediend bij RVO. De voucher kan door de organisator van de collectieve activiteit bij RVO.nl worden verzilverd binnen een termijn van drie  maanden nadat de collectieve activiteit heeft plaatsgevonden. Bij overschrijding van deze termijn vervalt de voucher.

Voorwaarden

 Op basis van de regeling kan er een voucher worden verstrekt voor een collectieve activiteit in de eerstvolgende twaalf maanden zal plaatsvinden.  Een collectieve activiteit is een collectieve, promotionele activiteit op een buitenlandse markt in de vorm van :

  • Een handelsmissie: een georganiseerde, meerdaagse reis met meerdere Nederlandse bedrijven naar een buitenlandse markt met individuele en collectieve programmanonderdelen buitenlandse markt met individuele en collectieve programmaonderdelen; of
  • een collectieve beursinzending die eruit bestaat dat Nederlandse bedrijven met individuele stands binnen een collectieve inzending deelnemen aan een buitenlandse vakbeurs.

 

Meer informatie 

Bent u organisator van een collectieve activiteit op een buitenlandse markt of bent u deelnemer? Maak dan gebruik van deze kans! Wij helpen u graag bij het benutten van deze subsidie.

Voor meer informatie neem contact op met één van onze adviseurs via het contactformulier of tel: 013 – 467 04 00