Ready2Scale: Seminars voor ICT ondernemers!

RTE brengt, als partner van het Ready2Scale programma, graag een aantal interessante seminars onder de aandacht!

 

Ready2Scale is een (maatwerk)programma voor ICT-entrepreneurs in de metropool regio Amsterdam met een schaalbaar product of dienst en een serieuze ambitie om te groeien. RTE helpt ondernemers in dit programma met subsidie- en financieringsmixvraagstukken.

Vanuit het Ready2Scale programma worden een drietal seminars georganiseerd die erg interessant zijn voor ondernemers met groei ambitie:

 

Vrijdag 19 september– Verover Amerika
Locatie:  De Bonte Zwaan - Amsterdam

De Amerikaanse markt is voor veel ondernemers de heilige graal. Albert Bogaard realiseerde als CEO van Park Mobile een van de meest succesvolle implementaties van mobiel betalen in de Verenigde Staten. Inmiddels is Park Mobile beschikbaar in meer dan 400 steden ter wereld en heeft de onderneming miljoenen geregistreerde klanten.

Tijdens dit eerste seminar vertelt Albert Bogaard zijn succesverhaal en delen de deelnemers die mee zijn gegaan naar Silicon Valley hun belangrijkste lessen uit San Francisco.

30 september – David en Goliath 
Locatie: Hoofdkantoor Vodafone Amsterdam

Mezuro is een nieuwe innovatieve speler die de start-up fase compleet overgeslagen heeft door een strategisch partnership aan te gaan met Vodafone.

Dit seminar biedt antwoord op vragen als:

  • Hoe kwam de samenwerking tot stand?
  • Waar ligt de meerwaarde voor beide partijen?
  • Hoe betreed je samen de markt?


Raoul Raab (Vodafone) en Paul Kremers (Mezuro) geven u de handvatten die nodig zijn om succesvol samen te werken met een multinational.

Donderdag 23 oktober 2014 – De vijf meest voorkomende juridische valkuilen
Locatie: SOLV Advocaten - Amsterdam

Juridische valkuilen. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Helemaal niet erg, als je er maar goed op voorbereid bent. Deze laatste seminar gaat in op de vijf meest voorkomende juridisch en fiscale valkuilen bij snel groeiende ICT ondernemingen.

Een panel van vooraanstaande juridische deskundigen geven antwoord op al uw juridische vragen.Heeft u een case die u graag behandeld ziet, vermeld dit dan bij uw aanmelding. Tijdens het seminar gaat SOLV advocaten dan nadere in op uw vraagstelling.

Aanmelden

Aanmelden voor de seminars kan via het aanmeldformulier op de website van Ready2Scale.Alle seminars beginnen om 15:00 uur en worden afgesloten met een borrel.

De kosten bedragen is 250 euro per seminar en voor de reeks van drie seminars: 500 euro.