Workshop Financieringsmogelijkheden energiebesparing en duurzame energie

Op donderdag 13 oktober 2016  verzorgt RTE Adviesgroep een workshop met als thema financieringsmogelijkheden bij investeringen in energiebesparing en duurzame energie . Tijdens deze workshop zullen verschillende financieringsopties besproken worden en zullen landelijke subsidies en provinciale energiefondsen belicht worden.

De workshop vormt onderdeel van het Inspiratie Event dat door het Klimaatplein wordt georganiseerd. Centraal thema van deze dag is: Welke kansen bieden energiebesparing en duurzame energie voor het bedrijfsleven?

Locatie van de bijeenkomst is het hoofdkantoor van VNO en NCW te Den Haag. Voor het volledige programma op deze dag en aanmelding kijk op de website van Klimaatplein.

Leden of partners van het Klimaatplein, VNO-NCW, MKB Nederland en MVO Nederland kunnen zich gratis aanmelden via Info@klimaatplein.com onder vermelding van ‘Inspiratie event Klimaatplein’. Geef daarbij aan welke workshop u per ronde wilt bezoeken!

Ondernemers die geen lid zijn van een van voorgenoemde organisaties kunnen zich ook inschrijven, maar wordt een entreebedrag van €179,- (excl. BTW) in rekening gebracht.