Samen werk maken van groei

Na 20 jaar actief in de markt van subsidies en innovatiefinanciering, onder de naam RTE Adviesgroep, gaan wij een groeisprong maken: we gaan samen verder met De Breed & Partners!

De Breed & Partners (DB&P) is een toonaangevend subsidieadviesbureau met een viertal vestigingen (Breda, Amsterdam, Eindhoven en Groningen) met zeer veel expertise op het gebied van WBSO- en innovatiebox- trajecten. En beschikt sinds vorig jaar ook over een crowdfunding- en investerings- platform: Investormatch. Er staat nu een team van ruim 40 mensen voor u klaar.

De u bekende contactpersonen zullen u ook in de toekomst van dienst blijven en uw aanspreekpunt zijn. De oprichters en eigenaren van RTE Adviesgroep, Sjef van Kemenade en John Krijger zullen ook als partner/senior consultant Innovatie Financiering actief blijven binnen De Breed & Partners.

Sjef van Kemenade hierover: “ De overname van RTE Adviesgroep door De Breed & Partners biedt een belangrijke kans om onze groeiambitie te realiseren. Met het vergroten van de slagkracht op het gebied van innovatiefinanciering zetten we de eerste stap om als De Breed & Partners een landelijk toonaangevende speler te worden op het gebied van innovatie financiering. Het op creatieve wijze combineren van de instrumenten subsidies, kredieten en investeringsinstrumenten moet bijdragen aan groei en innovatie van het Nederlandse bedrijfsleven.”

 

Alle innovatiefinanciering onder één dak

De gezamenlijke organisatie zal vanaf 1 januari 2018 onder de naam De Breed & Partners in de markt actief zijn en zal zich richten op het begeleiden van innovatieve ondernemers bij het realiseren van hun totale financieringsvraagstuk.

RTE Adviesgroep brengt op het gebied van innovatiefinanciering brede expertise in binnen de nieuwe organisatie door  focus op de financieringsmix en meer complexe stimuleringsregelingen. Voorbeelden daarvan zijn de MIT R&D-Samenwerking, Innovatiekredieten, proof-of-concept-financieringen, groeifinancieringen, energieregelingen, garantieregelingen, DHI, DGGF en diverse Europese regelingen.

Wij zijn gewend om lokale, regionale, landelijke en internationale instrumenten te combineren: subsidies, fiscale stimulering, vreemd vermogen en/of risicokapitaal.

Met deze stap ontstaat een organisatie die hoogwaardige oplossingen op het gebied van innovatie financiering brengt voor het technisch innovatieve bedrijfsleven in industrie en ICT. Alles onder één dak: van subsidie tot risicokapitaal.

Direct inzicht in uw subsidiekansen:

Subsidiebarometer.nl