SCOUPY BV

SCOUPY is een mobile couponing onderneming die kortingscoupons aanbiedt via een gratis applicatie op de smartphone. SCOUPY verzamelt op basis van persoonlijke  voorkeur en GPS gratis te gebruiken kortingen voor haar klanten. Dit betekent dat de klant geïnformeerd wordt over (online en offline) kortingsacties, aanbiedingen en nieuwtjes van zijn of haar favoriete merken, winkels en restaurants. Bovendien kan de gebruiker via de SCOUPY applicatie acties en kortingen in de nabije omgeving vinden.

Via een notificatie of e-mail krijgt de klant melding van de nieuwste acties en aanbiedingen van merken, winkels en restaurants die als favoriet zijn aangemerkt. Online kortingen kunnen worden genoten door via de applicatie kortingscoupons in te zetten. Wanneer je als klant in de winkel staat, heb je de coupon gelijk bij de hand op je telefoon.  

SCOUPY en RTE Adviesgroep

"De samenwerking met RTE ervaren we als zeer prettig. RTE verschaft ons inzicht in de (on)mogelijkheden op het gebied van subsidie en financiering en weet deze kansen te benutten. De nauwe betrokkenheid en flexibiliteit in combinatie met de kennis en expertise maakt RTE een betrouwbare partner. Naast een prettige dienstverlening denkt RTE ook mee met de klant en benut het hierbij haar uitgebreide netwerk.

Zo heeft RTE ons geïntroduceerd bij het Ready2Scale programma, een zeer interessant platform voor snel groeiende ICT-ondernemers. Het programma heeft ons geholpen in de verdere ontwikkeling van onze business, met als kers op de taart een inspirerende en leerzame business trip naar Silicon Valley."

Valentijn Bras, CEO