Spreekuren

Ook in 2017 staan de adviseurs van RTE Adviesgroep klaar voor het beantwoorden van al uw vraagstukken op het gebied van financiering en innovatie. Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies op maat? Wij heten u iedere maand welkom tijdens het financieringsmixspreekuur of het innovatiespreekuur.

Financieringsmixspreekuur

Het vinden van kapitaal is cruciaal voor de ontwikkeling en groei van uw innovatieve onderneming. Mogelijk bent u een starter met behoefte aan kapitaal voor een prototype? Of u zit in de groeifase en wilt uw organisatie uitbouwen? RTE Adviesgroep kan u adviseren over de kansen en mogelijkheden op het gebied van subsidies, (speciale) overheidsregelingen, leningen en de toegang tot risicokapitaal/ informal investors.  

Tijdens het financieringsmixspreekuur nemen de adviseurs van RTE Adviesgroep de tijd om samen met u in kaart te brengen welke vormen van financiering interessant zijn voor uw ontwikkelingen. Ons doel is daarbij om inzicht te verstrekken en oplossingsrichtingen te bieden. Iedere tweede donderdag van de maand kunt u tussen 09:00 en 12:00 terecht voor een vrijblijvend advies op maat. 

Innovatiespreekuur

Heeft u naast subsidie- of financieringsmixvragen ook vragen op het gebied van intellectueel eigendom en R&D samenwerking? Dan is het innovatiespreekuur de ideale manier om u verder te helpen. RTE Adviesgroep, Dohmen advocaten en Octrooibureau Griebling organiseren samen het innovatiespreekuur. Elke tweede donderdag van de maand kunt u tussen 09:00 en 12:00 uur vrijblijvend terecht met uw vragen.

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een afspraak voor het financieringsmixspreek uur of het innovatiespreekuur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, info@rte.nl of bel ons op 013-4670400. De spreekuren vinden plaats op ons hoofdkantoor in Tilburg.