Testimonials RTE Adviesgroep

Perfect Earth International

"RTE heeft ons geattendeerd op een mooie subsidieregeling. Samen met een partner op het gebied van onderwijs kunnen we nu een nieuwe ICT-platform (en content) voor het onderwijs ontwikkelen. RTE heeft voor ons het hele traject uit handen genomen en adviseert onst tevens over de uitvoeringsfase van het prroject." Lees meer.

Mediasynced BV

"Met RTE Adviesgroep hebben wij een partner in huis gehaald die ons op een heldere manier wegwijs heeft gemaakt in de mogelijkheden van subsidies en R&D-samenwerkingsverbanden." Lees meer.

Dotweb Systems BV

"De uitdaging was om de hoge ambities te financieren. Door praktische en betrokken adviezen van RTE zijn subsidies succesvol aangevraagd en benut." Lees meer.

SCOUPY BV

"De samenwerking met RTE ervaren we als zeer prettig. RTE verschaft ons inzicht in de (on)mogelijkheden op het gebied van subsidie en financiering en weet deze kansen te benutten." Lees meer.

 

Dongen Pallets BV

Jan Geerts , technisch manager Dongen Pallets: “RTE Adviesgroep heeft ons prima begeleid bij het aanvragen van deze subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE)." Lees meer.

 

>

BOON- Foodconcepts

“In RTE Adviesgroep hebben wij een professionele partner gevonden om samen mee te pionieren. Door slim samen te werken kunnen wij als startup doen waar we goed in zijn en houdt RTE ons scherp rond deadlines, voorwaarden en nieuwe financieringsmogelijkheden." Lees meer.

Hopperpoint

“De attendering op de regeling, de nauwe betrokkenheid en de kennis en expertise van RTE Adviesgroep hebben ervoor gezorgd dat het eerste Hopperpoint werkelijkheid is geworden. RTE Adviesgroep zal betrokken blijven bij de realisatie van volgende fasen van dit project."Lees meer.

Loxius BV

"Wij houden van een no-nonsense mentaliteit en van daadkracht. RTE Adviesgroep heeft laten zien dat zij deze mentaliteit met ons deelt. Hierdoor kunnen wij de tijd die we moeten besteden aan de administratieve rompslomp van een subsidieaanvraag tot het minimum beperken." Lees meer.

Living Projects

"Wij schakelen RTE Adviesgroep in omdat zij de experts zijn op gebied van subsidies. Zij weten wat de nieuwe mogelijkheden zijn en wij maken graag gebruik van die kennis en expertise." Lees meer.

Livewall 

“RTE Adviesgroep maakt ons wegwijs in de wereld van subsidies en zorgt als betrouwbare en nauw betrokken partner dat wij onze kansen op het gebied van subsidie weten te benutten." Lees meer.